2022-05-10
柠檬冰室🌟整体: 近几年冰室开唔少 好多时都千篇一律 差唔多咁 呢间有尝试系基本野加D变化 例如真鲍鱼面咁 为大家带来新鲜感🏠环境: 新派冰室装修 柠檬做主题 干干净净咁🧑🏻🍳服务: ✅☆║.............║☆‼️ 秘制无骨海南鸡 配香茅油饭 $68✅ 睇佢卖晒啲油饭就知 真系几受欢迎✅ 海南鸡 够滑 够嫩 无骨啖啖肉 几开心✅ 系柠檬冰室嘅signature dish 所以真系好多人叫‼️ 真•鲍鱼火腿丝捞丁 配 黑松露炒蛋 及 丹麦多士 $58✅ 99.9% 茶记都系仿鲍丝 大家都系五十几蚊有几粒真鲍鱼就一定开心啲✅ 捞丁就系少少似瑞士汁咁 面底算弹牙同挂汁✅ 丹麦多士口感浓郁美味 比起一般多士嘅单一口感 多咗层层起酥嘅感觉‼️柠檬牛油鸡中翼(5只) $50✅ 初头以为系上咗柠檬糖水嘅鸡翼 系甜味为主 原来系牛油味为主 有柠檬香味嘅鸡翼✅ 外皮松脆 内里唔会炸到好干 ‼️ 经典黑牛 $+12✅ 茶记经典: 朱古力雪糕+可乐✅ 用大大杯嘅啤酒杯 外加罐装可乐 等你可以调配自己适合嘅口味‼️ 无冰奶茶 $+8✅ 大多数人prefer 热奶茶 系怕冻饮嘅冰会沟淡D奶茶味✅ 系外面坐
柠檬冰室
✅ 外皮松脆 内里唔会炸到好干
‼️ 经典黑牛 $+12
✅ 茶记经典: 朱古力雪糕+可乐
‼️ 无冰奶茶 $+8
✅ 系外面坐冻D奶茶就可以完美解决呢个问题 饮到又浓又冻嘅奶茶
📍 深水埗汝州街264-266号地舖
G/F, 264-266 Yu Chau Street, Sham Shui Po
⏰ 星期一至日
06:00 - 23:00
☎️ 电话号码 28112488
📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2
📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励