▪️潮汕婆婆薯仔糕 重点必食推介 咬落有质感同埋好重嘅薯仔味,但系入口有即溶感觉,而且价钱唔贵叫黎送啤酒都match美味指数:🌟🌟🌟🌟🌟 ▪️烟三文鱼杏仁芝士卷 好特别嘅头盘,烟三文鱼包住芝士同埋杏仁同一啲鱼子,烟三文鱼嘅味道好好,但系杏仁咬落已经唔脆美味指数:★ ★ ★ ★ ☆⁣▪️海胆忌廉帆立贝意粉⁣ 分量非常足够,大大粒嘅帆立贝好新鲜同好爽口,个汁拿捏得十分好,如果海胆味太浓就会抢咗风头美味指数: 🌟🌟🌟🌟🌟⁣▪️牛肝菌意大利饭 一个出色嘅意大利饭其实非常难整,因为饭嘅软硬程度要拿捏得好好,亦都唔可以太过多酱汁同整到太湿,呢个饭嘅软硬程度就恰到好处,份量亦都足够有好多牛肝菌,但系酱汁可以在浓味多少少美味指数: 🌟🌟🌟🌟🌟—————————————环境分数:🌟🌟🌟🌟🌟美味分数:★ ★ ★ ★ ☆服务分数:🌟🌟🌟🌟🌟价钱分数:★ ★ ★ ★ ☆—————————————
美味指数:🌟🌟🌟🌟🌟
美味指数:★ ★ ★ ★ ☆