2024-08-28 288 浏览
今日系美丽楼做完facial落咗嚟饮杯野🤭 之前经过都知道开咗间新式茶档,但仲未无时间试!咁啱今日有多d时间就试下啦~我试咗泰式奶茶,Happy hour beer beer Tea 买一送一,但我都系叫咗泰奶😂 饮品上面原来有只醒狮仔劲得意,但饮饮下就跣咗落底试唔到味,唯有等冰融再捞埋d奶先饮到,但系茶底真系又香又浓都唔错😛😛😛 试完茶就参观下呢间小小嘅茶室~佢地有新推出下午茶 tea set <六道品茶风味小酌>,仲有茶叶同埋 's Tea出品的茶杯套装~ 座位除咗有普通位之外,都仲有fancy d嘅选择,例如独立中式VIP房同日式雅座 。其中VIP位枱面有一套好igable嘅茶具套装,仲有好靓嘅木系长櫈,so gooood so relax😙除咗软件,员工嘅服务态度都好好,好细心咁帮客人影相之余,仲会介绍餐牌,呢个价钱都可以话物有所值。当然,如果无时间堂食享受佢地嘅服务同环境嘅,都可以take away架!

2024-08-16