2017-05-04 869 浏览
响旺角开舖,近乎唔搞新意思唔能够屹立。。。。。。就好似半年前红极一时街头的鸡蛋仔,无45分钟都食唔到啊,依家都水静鹅飞。今日睇春娇救志明之前,去买杯野饮,点知响天仁想饮的都卖矖,咁就去新店睇睇。 店舖想做出日本神社既环境,提供木牌同笔俾客人写愿望,有两张大posters俾客人挂上。 我叫左杯柚子水果茶,个杯好靓,几厚,个杯盖仲有啲干申坤,个心心响唔饮时窒住个饮用位,饮可以将个心方响个杯盖中hold住,等你有用时随时候命。杯野有个影相位,就系杯内既西柚片,一片片既橙黄色西柚与粉红色既饮品俾人有无比既夏日感觉。原来唔只外表,就连饮品都系正,上面系打碎左既冰,下面的系西柚汁同茶,有啲西柚果肉纤维,另外我无叫少甜,佢都系微甜的,很清新,健康。 有心做的,客人系见到的,希望做少少生意的人继续努力,得到应有的回报~
题外话/补充资料: **因为饮品本身唔太甜,所以我钟意.系有点淡
2017-04-28
15 分钟 (外卖自取)