2019-06-06 708 浏览
以前PIZZA HUT 仲有SALAD BAR既时候觉得去食PIZZA真系好开心,但随住人大左,就算想食PIZZA都宁愿买返屋企食 (WHY?)虽然PIZZA HUT既PIZZA的确系唔正宗,好似食面包多过食PIZZA。但系俾PIZZA HUT凑大,想食PIZZA都会谂起PIZZA HUT近来PIZZA HUT 又有新野啦,我最爱既芝心批个批边个馅再有花臣,蒜茄双色芝士再搭我最钟意既至尊PIZZA所以星期五既晚上就决定俾个机会一试事前已经上左网上外卖平台同埋PIZZA HUT个外卖速递,价钱其实系同外卖自取一样但系我最后竟然系外卖自取左⋯⋯2人餐有两个,呢个餐$293 但系有好多野食一个普通批、一个小食、一个意粉、一个菜同埋两碗汤由于大家都细食,所以呢个餐我地系食左两餐的。PIZZA HUT大家都食过,所以除左新批之外,其他野食都唔需要写食评了唔知大家觉唔觉得个普通批同以前比好似细左好多???再俾个横切面俾大家望下成个批面落左D干晒又碎碎既烟肉碎,个芝士馅有两款芝士(cheddar + mozzarella?) 同埋蒜茄酱如果净芝心批,我略嫌佢有少少得个咸字呢个批芝士又多左款,蒜茄酱又

所以星期五既晚上就决定俾个机会一试

但系我最后竟然系外卖自取左⋯⋯

2人餐有两个,呢个餐$293 但系有好多野食

一个普通批、一个小食、一个意粉、一个菜同埋两碗汤

由于大家都细食,所以呢个餐我地系食左两餐的。

唔知大家觉唔觉得个普通批同以前比好似细左好多???

再俾个横切面俾大家望下

如果净芝心批,我略嫌佢有少少得个咸字

呢个批芝士又多左款,蒜茄酱又香又惹味,仲有脆脆既烟肉碎,几样野加加埋埋又好味口感又丰富

呢个批HIGHLY RECOMMEND
希望PIZZA HUT会将呢个批列入REGULAR ITEM
2019-05-31
20 分钟 (外卖自取)