📍尖沙咀📍新推🌟超惹味🤤❗️蜜糖🍯香滑烤鸡🐔好耐之前去过mk个间,反而tst 呢间就未去过🙈感觉呢间阔落好多,坐得好舒服❤️咁啱今日坐正窗口位😆------------------------------今次就叫咗个新出嘅蜜糖🍯香滑烤鸡🐔要咗有骨嘅😏比较钟意有骨落地🤣一上枱就觉得真系够晒大盆🙈好彩我哋有三个人,两个人我都怕未必食得晒😝佢嘅烤鸡真系烤得啱啱好,完全唔会烤到过老😍个鸡嘅表皮都仲系金黄色💛一啲都唔油腻,仲保持到鸡嘅嫩滑🤤食落甜甜哋,配埋芥末酱😝食到停唔到口🍯------------------------------之后叫咗个韩式牛肉杂菜拌粉丝🐮所有杂菜都切得好幼细,好有心机👍🏻将热辣辣嘅粉丝捞埋牛肉同杂菜咁食,好快就清晒成碟🤣粉丝又煮得好弹牙👄------------------------------最后想try try 佢哋嘅Lunch set😍就叫咗个$62嘅韩式烤牛肉蛋包饭配香肠,系tst仲要呢个价钱,有咁大碟又饱肚,真系无得输🙈个蛋好完美咁包住啲饭,完全无漏啲饭出嚟😆个蛋嘅厚薄仲要掌握得啱啱好,如果太薄就会烂,包唔住啲饭🙈真系好好食🤤冻冰冰饮埋杯蜜糖济洲柑橘茶就够晒暖
📍尖沙咀📍新推🌟超惹味🤤❗️蜜糖🍯香滑烤鸡🐔
蜜糖香滑烤鸡

韩式牛肉杂菜拌粉丝

最后想try try 佢哋嘅Lunch set😍就叫咗个$62嘅韩式烤牛肉蛋包饭配香肠,系tst仲要呢个价钱,有咁大碟又饱肚,真系无得输🙈个蛋好完美咁包住啲饭,完全无漏啲饭出嚟😆个蛋嘅厚薄仲要掌握得啱啱好,如果太薄就会烂,包唔住啲饭🙈真系好好食🤤冻冰冰饮埋杯蜜糖济洲柑橘茶就够晒暖胃🍊一定会再去😝❗️❗️
式烤牛肉蛋包饭配香肠
蜜糖济洲柑橘茶