2020-10-02 82 浏览
今次已经系第二次黎Sofia, 刚好今晚中秋初十五,带埋屋企人黎食素,地方又大又舒服,虽然六个人要分两枱座,不过无损心情。一定要推介就系signature :Tofu Hero 豆腐英雄。其实系炸豆腐黑松露芝士,切出黎重要系流心!正!不过豆腐味系少啲,反而好重芝士黑松露味😂虽然望落得旧炸豆腐,但系入面咁足料,加埋下面块包同薯条(其实可以拣薯蓉),其实好饱架。红咖哩鱼黑糯米饭 - 好特别!首先啲泡泡就系红咖哩啦😂然后讲一讲主角:两块鱼块,其实口感似似地鱼,但又有啲似鱼饼,都ok既有啲惊喜;另外个饭好浓花椒八角味,好南亚风情feel , 一啲都唔济,另一个推介!黑松露茄子千层 - menu 话limited only 所以唔考虑太多就叫左,layers 真系好食既但系size真系...好细lol唔讲以为系前菜,作为主菜系完全唔够饱。最后加钱叫左甜品-blueberry cheese cake , 最好食系隔离粒「马卡龙」,原因系中间加左个馅,食落唔会觉得成口糖🥳🥳$28黎讲真系好抵食。

红咖哩鱼糯米饭

黑松露茄子千层