想食好耐,好彩冇失望😎 佢前一排有搅沙嗲牛肉面任食,都几多人试,不过我都系对佢个肉饼饭同焗猪有兴趣多啲😝😝🍅🐷 蜜桃鲜茄焗猪扒饭 $78见到人地啲相个样劲丰富📸上枱个样都真系好靓仔,面头啲芝士焗到有少少㶶🤩夹起发现猪扒份量劲多🥹成大块盖满个饭,要夹走啲猪扒先食到个饭🤣同埋足足有成碗猪扒咁多🥹😋 然后个饭仲要系炒饭底,粒粒金黄又好干身👍🏻👍🏻唯一少少不足系希望有多少少汁🤣🤣🍚🐷 奥尔良鸡软骨肉饼 $62一见到个肉饼饭有埋只太阳蛋,即刻要叫🥹佢只蛋仲要系用兰王蛋🤩 肉饼有煎香,有厚度👍🏻调味都做得好好,仲咬到有鸡软骨。猪油加豉油加蛋黄捞饭,点会唔好食🤤🥹🤩🍊🧃 柳橙绿茶 +芦荟 $28佢啲饮品系台式饮品,一边食饭一边饮废水🤣🤣🤣好fun!其实仲想试佢个虾头油炒饭🙂‍↕️下次再试!
想食好耐,好彩冇失望😎

🍅🐷 蜜桃鲜茄焗猪扒饭 $78

🍚🐷 奥尔良鸡软骨肉饼 $62

🍊🧃 柳橙绿茶 +芦荟 $28
佢啲饮品系台式饮品,一边食饭一边饮废水🤣🤣🤣好fun!

其实仲想试佢个虾头油炒饭🙂‍↕️下次再试!