2022-09-12
豆乳狂人今次系我第二次惠顾,刚开业时中午12点经过店舖可能未准备好,粢饭等其它食物都要等半个钟先有,赶时间等候时间过久,首次只买了一樽鲜芋泥豆乳。返到公司满怀希望会系好好饮,豆乳系滑但唔香豆味,芋泥系饮到芋泥,但没有芋香,唔太甜但唔香淡淡的,一般般无想像中的香浓今日同朋友再光顾,还我心愿要食粢饭,点了2份“狂人粢饭”、‘’黑糖3.6 牛乳桃胶‘’、"Oreo 可可豆乳"朋友是Oreo 控,见到餐牌有Oreo 豆乳即点,饮品面层有Oreo 饼碎,Oreo 加上可可抢晒豆乳味,完全饮唔到豆乳,偏甜同漏。牛乳3. 6 桃胶足料,好多桃胶超养颜,除牛乳味带有点椰香,但都系偏甜,食到一半有点漏。现在香港好难揾到好食既粢饭,对粢饭满怀希望,打开纸包装入面有一层保鲜纸,粢饭仲热辣辣,即叫即包,糯米有点林唔够咽韧,油炸鬼脆的,肉松有点咸香,炸菜唔够多只有少少,总体尚算可以,起码油炸鬼会脆。出面太多店舖唔系即叫即做,已一早包好,糯米、油炸鬼会好林好难食,嚟到粢饭即叫即做都算唔错环境都唔错,今日早上人唔算多,等候食物都系10分钟左右,坐系到食嘢都舒服。价钱唔算平,食物饮品无我想像中咁美味,咁有豆香,话明豆
鲜芋泥豆乳
Oreo 可可豆乳
黑糖3.6 牛乳桃胶
狂人粢饭
价钱唔算平,食物饮品无我想像中咁美味,咁有豆香,话明豆乳狂人,好似唔太有豆香,食物 尚有进步空间。