2024-07-26 59 浏览
🥳今次仲比我发现咗间新开外卖小店😍佢哋嘅嘢饮好特别❤️又养生咁👍二话不说就行埋去试咗喇💯☕️红枣枸杞 玫瑰烤奶:呢杯啱晒女仔饮呀❤️红枣同枸杞都打到碎晒👍所以全部都可以食得晒✅加埋玫瑰嘅香味🌹啖啖都好有惊喜💯好推介喔🥳🧋云泡开心果 坚果奶拿铁:听个名都觉得呢个杯拿铁非常之有益啦👍里便仲有好多开心果添💯钟意食开心果嘅朋友仔❤️呢杯真系唔好错过👏正呀喂💯🍪朱古力扁可颂:扁可颂超吸引🤩估唔到今次我喺呢度都见到呀😋终于有机会试吓噜😍咬入口好似食紧好脆嘅饼干🔥上面仲有一半淋咗好厚嘅朱古力🍫朱古力甜甜地但一啲都唔会腻噃👍食完有冇好幸福嘅感觉🥰🥧夏威夷果仁塔:之前系台湾都食过夏威夷果仁塔😋一试就已经爱上噜😍个挞上边铺满咗好多又香又脆嘅夏威夷果仁🥜好好食呀🤤

外卖自取