2020-02-19 515 浏览
去沙田谂住去帝都嘅户外酒吧饮返杯吹下水点知呢排武汉肺炎太劲冇开🤦🏻‍♀️咁就唯有揾间野食下坐阵顺便吹下水啰唐宫我就食左好多次,呢间分店新开朋友又未食过一于带佢地食好野疫情关系,我哋去到门口店员帮我地量体温、又比消毒火酒我哋搓手真系贴心又放心!一坐低竟然有啤酒,梗系啤啤佢放松下最好饮就系大浪湾,浓得黎酒花好香如果同我地一样三枝都有叫就记得由最淡口嘅honey开始试,如果唔系你会完全唔洗饮淡口𠮶两枝😂饮住酒食呢个𩠌真系一流!咁多次都冇食佢,今次先发现自己走宝菘露味香,鸡又嫩,加少少脆嘅芋头丝一个字!正!呢样又系咁耐都冇食过嘅!下酒一流,好香口今次呢间分店嘅冰镇咕噜肉稍为逊色做唔到冰镇完皮脆嘅口感希望之后有改善,尖沙咀分店系整得好好食嫁!不过不失,正常水准嘅面食不过朋友唔食辣就话觉得都几辣下我就冇乜感觉啦屁股拍落去弹弹下嘅猪仔其实系椰汁糕黎卖相可爱,如果带女仔食都值得一试嘅如果唔系朋友话要玩我就唔会叫啦宁愿出出面食个糖水今次两个朋友都讨厌有骨嘅野食所以冇得叫我最爱嘅醉蟹同白王玉鸽不过唔紧要,叫左两只外卖乳鸽返屋企同家人一齐叹外卖即叫即整,估佢唔到包装咁高质夜晚用焗炉翻热食一样咁正价钱当尚可,环
咁就唯有揾间野食下坐阵顺便吹下水啰

一坐低竟然有啤酒,梗系啤啤佢放松下
最好饮就系大浪湾,浓得黎酒花好香
黄蜂啤酒、大浪湾、龙脊

饮住酒食呢个𩠌真系一流!
咁多次都冇食佢,今次先发现自己走宝
菘露味香,鸡又嫩,加少少脆嘅芋头丝
一个字!正!
黑菘露手撕鸡鸡

呢样又系咁耐都冇食过嘅!
下酒一流,好香口
小蚝煎饼

今次呢间分店嘅冰镇咕噜肉稍为逊色
做唔到冰镇完皮脆嘅口感
希望之后有改善,尖沙咀分店系整得好好食嫁!
冰镇凤梨咕噜肉

不过不失,正常水准嘅面食
不过朋友唔食辣就话觉得都几辣下
我就冇乜感觉啦
担担拉面

屁股拍落去弹弹下嘅猪仔
其实系椰汁糕黎
卖相可爱,如果带女仔食都值得一试嘅
如果唔系朋友话要玩我就唔会叫啦
宁愿出出面食个糖水
得意小猪

今次两个朋友都讨厌有骨嘅野食
所以冇得叫我最爱嘅醉蟹同白王玉鸽
不过唔紧要,叫左两只外卖乳鸽返屋企同家人一齐叹
外卖即叫即整,估佢唔到包装咁高质
夜晚用焗炉翻热食一样咁正
白玉王鸽

价钱当尚可,环境舒服啲店员又戴哂罩咁
呢间绝对系我间中都会想食嘅饭堂
2020-02-11