2024-01-11 28 浏览
土瓜湾新开左间日式餐厅,发现入面有唔少fusion菜,即系想入去试下🫶仲有一个优惠好正,生啤买一送一只要$48,真系畅饮都唔惊✨🍻地瓜条🍠用上车仔送枱,食到停唔到口,外脆内软,非常滋味忌廉蟹肉饼🫓新鲜热辣,面头附上青椒仔,口感特别鲜烧甲罗配多士🍞🦀甲罗入面的蟹膏非常满满,铺满整个蟹盖,第一次食热辣辣嘅甲罗烧, 将甲罗烧放上虾多士系超级正酸菜鱼拉面🍜味道好特别,酸菜鱼是用上熟的三文鱼制成,以酸菜鱼熬成的汤底,味道浓郁,十分挂汤,拉面质地烟韧又有口感 鲜烧玉子三重奏(海胆、 蟹膏、芝士)🥚🥚呢个配搭非常邪恶,有少少微辣,海胆非常鲜甜,蟹膏满满,拥有拉丝芝士,真系更上一层楼,三层口味非常丰富白鳝串🍢串烧热辣辣,烧得焦香,甜蜜可口,好入味芫茜豚肉卷🍢芫茜香味十足,豚肉瘦中带点脂香,好好的配搭日式秋葵🍢养胃的秋葵烧起来都好好吃牛油芝士焗杂菇💕好浓厚的牛油芝士味道,好好味👅👅最后我们有一个朋友生日,四位可以免费送一个寿司蛋糕🎂🎂整得非常精美,蛋糕造得精致细巧,女仔最钟意闪令今,呢到的款式同串烧价钱唔算不贵🥳🥳可以再光顾🤤🤤📍鲜烧 • 酒屋 (土瓜湾)💡土瓜湾九龙城道10-16A号联业大厦地下B号舖

地瓜条🍠
用上车仔送枱,食到停唔到口,外脆内软,非常滋味

忌廉蟹肉饼🫓
新鲜热辣,面头附上青椒仔,口感特别

鲜烧甲罗配多士🍞🦀

酸菜鱼拉面🍜

鲜烧玉子三重奏(海胆、 蟹膏、芝士)🥚🥚

白鳝串🍢
串烧热辣辣,烧得焦香,甜蜜可口,好入味

芫茜豚肉卷🍢
芫茜香味十足,豚肉瘦中带点脂香,好好的配搭

日式秋葵🍢
养胃的秋葵烧起来都好好吃

牛油芝士焗杂菇💕
好浓厚的牛油芝士味道,好好味👅👅

📍鲜烧 • 酒屋 (土瓜湾)
💡土瓜湾九龙城道10-16A号联业大厦地下B号舖