今日四点先食lunch, 就系沙田睇下有咩下午茶食!因为太肚饿啦,就睇中左柳氏鸡既任食!同之前唔同既系,除左有《炒鸡加炸鸡》之外,仲有新出既《炒鸡加炉边烧》!咁就一于试下新野啦!😍😍而加仲做紧happy hour 第二位半价- 记得要七点半前走呀!我地嗌左柳氏家炒鸡。至于炉边烧既野食就去bar攞,选择都算多架,仲会有时refill新野食。推荐梅头猪肉,五花肉同埋牛仔骨!同之前厨房煮定既炒鸡唔同,呢个系我地要自己炒熟,再捞饭或者面。我更中意今次旁边烧其他野食,中间就炒鸡同饭。要赞一赞饭同面上既辣酱份量够,变相炒完好入味!教学法~炒面食落好似韩国黄色包装捞面既味道!最后私心推介,饮品柜隔离有冷盘,可以攞啲泡菜捞埋炒饭食!一冻一热口感好丰富😍😍😍大家经过都可以试下新野!🤤🤤🤤🤤

教学法~

炒面食落好似韩国黄色包装捞面既味道!

大家经过都可以试下新野!🤤🤤🤤🤤

2019-09-29