2023-10-28
疫情原因,冇见我呢位老朋友两年,系时候又要date下。 食咩?紧系要上嚟开饭揾下,碌下碌下揾到呢间餐厅食法国菜。原来前几日,餐厅已经wts我想食咩,但系我已经完美miss左,咁厨师帮我set左个今晚menu.前菜有风干火腿沙律, 蟹肉牛油果他他,矶煮鲍鱼,煎鹅肝。 汤就有黑松露蘑菇汤同龙虾汤选择。之后有水果雪芭俾你清清味蕾,就到主菜,有和牛,黑毛猪同鲷鱼俾你选,我地就选左牛同鱼。 最后我地加钱要左个心太软,补祝返我地两个既生日。4前菜,1汤,1主菜加1份甜点。$1088 for 2 ppl. 呢个价钱食到咁优质既法国菜其实好抵. 份量咁系太多,我地两个女人仔刚好,超满足。虽然餐厅外表唔算吸引,但通常呢d都系禾秆冚珍珠😁朋友好满意我既介绍,仲话要同老公再嚟😁