2022-11-08
新蒲岗见完客去揾食,同事话有个新商场有间新开茶楼好抵食架😋咁紧条去试吓啦!仲好近屯门线超方便呀!哗🤩装修好靓呀👍地方又大坐得好舒服💯好有古典嘅感觉😍哗11:00后仲有点心孖宝抵食呀36.8咋👍👍古法绵香马拉糕,真系好软绵绵松软架,好有童年回忆嘅感觉呀😍香煎三色糕,三种糕包括萝卜糕、官廷桂花马蹄糕、香煎蜂巢黄金糕香煎酿双宝,有酿茄子同酿青椒,煎到香香脆脆内里又好juicy保持往蔬菜嘅水份“正”蜜汁叉烧肠,劲足料好有口感😋腊味糯米饭,哗好香口惹味,仲有好多腊味,糯米饭好软熟口感好烟韧呀!凤爪排骨煲仔饭,细细碗又好足料,排骨好滑“正”安婽咸水角(全日爱价9.8抵食呀)脆卜卜好新鲜yummy😋😋皮蛋瘦肉粥配单飞油条呢个抵呀19.8有好大碗粥又有油条,d粥好多料架👍👍原只鲍鱼烧卖30蚊都唔使有原只鲍鱼仔烧卖又大粒仲全部都系肉抵食招牌烧鹅皇138蚊碟,好油香好juicy,烧到皮脆肉嫩,每只鹅都好滑好入味而且d肉汁劲多,每一啖都有好多汁流出泥,d汁用泥𩠌饭好正💯💯红楼钻石山彩虹道235号启钻商场1楼105号舖
哗🤩装修好靓呀👍地方又大坐得好舒服💯好有古典嘅感觉😍
哗11:00后仲有点心孖宝抵食呀36.8咋👍👍
古法绵香马拉糕,真系好软绵绵松软架,好有童年回忆嘅感觉呀😍
蜜汁叉烧肠,劲足料好有口感😋
凤爪排骨煲仔饭,细细碗又好足料,排骨好滑“正”
红楼
钻石山彩虹道235号启钻商场1楼105号舖