2021-10-31 848 浏览
再次帮衬系新蒲岗呢间小店Wanna Eat, 呢间餐厅装修感觉上似cafe, 但原来食物系几多元化:西、中、台、韩都有啲,加上饮品类别都好多选择😙加上环境都几舒服,适合我哋呢啲嚟倾偈,又有得食嘢饮嘢嘅好地方☕️讲返食物,我哋今次楝咗”麻婆豆腐”真心呢个有惊喜,豆腐非常嫩滑而且又香又够麻,配白饭系一流! 岩钟意食辣既朋友⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蜜糖芥末鸡翼$42一客, 竟然大大只, 外皮脆脆又唔厚粉,内里肉汁丰富又够香口,仲有5只又配上酸酸甜甜嘅沙律菜, 呢个价钱胜价比! 推!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️韩式芝士泡菜豚肉饭,个人就觉得正常好味,芝士够多,味浓人之选⭐️⭐️⭐️⭐️烟三文鱼凯撒沙律🥗份量够多,三文鱼都几够新鲜⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✨呢间既咖啡几特别,我叫咗杯薄荷咖啡✨其他饮品选择都多,今次叫咗蜜桃乳酪沙冰🍑⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

讲返食物,我哋今次楝咗”麻婆豆腐”