喺新蒲岗区有一家以「即叫即炸」闻名的德式炸包店,共有9️⃣款口味选择,地点喺Mikiki后面,每日12点开卖,落单等10分钟就有得开餐。新鲜炸起闻到浓郁嘅面包香气,劲有食欲。炸包火喉控制得好好,外脆内软,口感饱满,真材实料唔系空气包。而且酱汁/馅料多到满泻,每一啖都大满足🥰✦ 黑朱古力味🍫 $22朱古力味唔会太甜,又浓又滑,虽然未到特别出色,但都比市面好多朱古力酱做得好😚✦ 玉桂苹果味🍎 $22 🆙呢个系我嘅first choice,馅料同M记苹果批系一样味,味道好夹,苹果嘅香味,中和咗炸包嘅油腻感,而且食到粒粒苹果,正!😊✦ 芝士味🧀 $22好多人推荐嘅芝士味,反而少少失望,味道偏酸,芝士都唔够浓,只可以畀合格分数👌🏻
喺新蒲岗区有一家以「即叫即炸」闻名的德式炸包店,

✦ 黑朱古力味🍫 $22

✦ 玉桂苹果味🍎 $22 🆙