嚟到海胆仔冇理由唔食海胆嘅,所以就嗌咗个〈海胆丼定食〉💣🍱,包沙律🥗同面豉汤🍲,仲可以加$10有波子汽水🥤,有四款口味可以拣。〈鹅肝多士〉🦆🫁🥖鹅肝都几大块,稍为煎香,然后放喺香脆嘅发包上面,食得好满足。〈甲罗烧配法包〉🦀🥖大量嘅蟹膏加埋生鹌鹑蛋捞埋一齐,再搽喺法包上面食,非常浓郁。〈三文鱼腩寿司〉〈蟹籽军舰〉〈明太子沙律军舰〉🍣三文鱼腩好肥美,油脂分布平均。蟹籽同明太子沙律份量都好多,非常抵食。〈熔岩海胆鱼饼〉💣🍢呢款小食好特别,我谂餐厅参考海胆嘅造型设计,黑色嘅鱼饼啖啖鱼肉味,入面包住巨量嘅海胆酱,浓郁嘅海胆味,食得好滋味。〈木村水蜜桃味汁〉🍑🍹仲有多款日本水果味果汁,例如水蜜桃、蜜瓜、苹果、柚子等等,总有一款啱你口味!

〈鹅肝多士〉🦆🫁🥖

〈甲罗烧配法包〉🦀🥖