2022-09-11 814 浏览
💭呢日行过观塘广场见到几层新装修既铺面,依家d马会几时装修到咁Grand 架, 普通投注站竟然都有餐厅系入面既?原来系zensory Zero 既分店黎🌸痴__线朱古力 Crazy Chocolate (HKD 50) 🌟🌟🌟🌟🌟呢杯朱古力斋望到个样都知道一定好饮,杯面铺上左朱古力、朱古力丝仲有朱古力粉。以为杯野会好漏好甜啦,原来入面唔系d 朱古力杰挞挞热朱古力原液风,而系甜度唔过份既朱古力饮品,所以饮晒一杯都唔觉得腻~推荐!🌸猪扒。大满足早餐 Pork Chop All Day Breakfast (HKD 148) 🌟🌟🌟🌟配:法国无花果。有机伯爵茶果酱All Day Breakfast 通常唔会难食得去边,呢度个多士系猫猫形状既,好得意!果酱味道吸引,无花果粒粒切得好大力同埋同伯爵茶味好夹,可以一试!🌸脆炸蕃薯条 Sweet Potato Fries(HKD 48)🌟🌟🌟每次食cafe都会叫小小炸野满足自己既junk food 胃!炸蕃薯条比起炸薯条感觉无咁guity, 但系热辣辣炸起黎既炸物真系可以令我好满足!🌸 炖和牛肉。扁意粉 Braised Wagyu Beef Ling

痴__线朱古力

配:法国无花果。有机伯爵茶果酱

all  day  breakfast

炸蕃薯条

🌸 炖和牛肉。扁意粉 Braised Wagyu Beef Linguine (HKD 92)🌟🌟🌟

味道唔错的一个意粉,略显有dd 漏

💭餐厅有三个入口,但系只得一个入口有安排职员带位,所以有d系另外两个入口进入餐厅既客人可能就唔系好知道餐厅座位安排系店,如果人手多d 处理埋呢个问题就好啦

2022-09-03
痴__线朱古力