2016-02-10 1794 浏览
约咗朋友喺九龙塘食晚饭,唔知食咩好嘅情况下,我地就碌咗入去EXP😂自从佢装修咗之后,都冇黎过,估唔到今次唔使点等位,三个字左右就入得, 对比起以前就算闲日都要等好耐真系快咗好多😌坐落发现原来个餐牌都有少少唔同咗,选择好似比以前少左因为我地得两个女仔,同埋晏昼食左好多野,所以今次净系叫咗个软壳蟹沙律同埋一个巴马火腿菠萝Pizza个软壳蟹沙律都保持到水准,唔错,沙律菜几新鲜,个sauce都ok,软壳蟹够脆,份量两个女仔黎讲都够而个椭圆形嘅巴马火腿菠萝Pizza都系两个人就啱啱好,唔会太饱肚,Pizza底外脆内软,个茄底你好香,每块Pizza都有一片Parma ham;分怖平均唔知系咪回忆总是美好的,总系觉得以前嘅系最好味😂,但系宜家都好味😜,绝对对得住个价钱,而且环境唔错,地理位置四通八达,依然系饭局的好选择😎👍🏻!!

坐落发现原来个餐牌都有少少唔同咗,选择好似比以前少左

软壳蟹沙律
巴马火腿菠萝Pizza