2021-07-01
新都城人均$130食二人餐二人套餐 $228杂锦拉面加$8拉面上有猪软骨,叉烧同埋蟹柳棒。配菜有粟米,海带,鸡蛋🍳系一个好丰富嘅拉面🍜可以一次过试晒所有嘅配菜🥰拉面系黄色,比较粗同卷曲个种😘弹牙,有蛋香🍳黑豚拉面🍜加$5黑豚汤底加咗黑蒜油,味道浓烈,汤底都比较厚。面底系幼身白色个种,比较淋🍜小编觉得份量都好够,如果有多少少配菜就好喇💕自家制饺子🥟六只估唔到饺子🥟做得几出色。饺子皮薄,肉馅好多,咬落仲有啲肉汁出嚟👍🏻非常满意炒鱿鱼须🦑鱿鱼须嘅份量都唔少,简单用盐调味,胜在鱿鱼须几新鲜,爽弹鲜甜💕炸鸡肉鸡肉应该系用咗鸡扒嘅位置,炸得香脆,入边有肉汁。如果切到一口大细就更加合适啦😘环境方面,餐厅位于新都城二期商场入面,餐厅内有日本特色嘅装修。间隔舒服,几大好多卡位🥰而且几干净卫生,平日夜晚嚟满咗一半座位左右总括而言,呢个二人餐真系几抵食,而且食得好饱,拉面质素又高又可以试到唔同小食😍如果住喺新都城嘅人一定要试吓🧡
二人套餐 $228
杂锦拉面加$8