2022-11-14 22 浏览
星期日放假想放松一下,见到尖沙咀诺士佛台成条街都酒吧,今次入左第一间的Backdoor,睇落都几开扬几有优闲feel👍🏼由于我哋唔知入酒吧要做快测,去到店员仲即时提供埋快测包免费使用,都几贴心😂入到去应该当时仲系HH时间,啲酒相对都系会平少少,我哋都系叫左cocktail 🍹一杯暮光之城同Mojito~不过见在场多人饮啤酒,可能啤酒好饮D?我哋叫cocktail 酒精都比我平时去其他地方饮浓少少,都可以接受😏店员推荐佢的炸鸡翼比较好食,的确辣辣地系唔错,都系单骨鸡翼,配合埋啲酒味道都算夹😂另外佢的串烧都唔错,我哋叫左2串鸡肾,都几香口,不过我哋自己迟左少少食,食的时候已经变暖暖地,但都食得出OK👍🏼👍🏼最后我哋都叫左个主食蟹肉海胆意粉,因为店员话佢哋的海胆唔错,所以我哋都试下,上到嚟都有2大块完整的海胆,唔失礼👍🏼海胆的味道都算唔错,都有鲜味,而且唔会苦,所以都满意,但个少稍为硬DD,但都算有咬口😂由于我哋都算早去,所以吹水饮下酒都几chill,整体的感觉都几好顺带一提,呢间酒吧的店员服务态度都几好,特别有位女店员好Nice😂#酒吧 #酒吧街 #香港特色 #香港美食指南 #香港 #香港

#酒吧 #酒吧街 #香港特色 #香港美食指南 #香港 #香港酒吧 #bar #cocktails #尖沙嘴美食 #尖沙咀美食 #尖沙咀酒吧 #食好d食平d #食评 #食好西 #食好d #黄怪兽 #黄怪兽觅食 @backdoorbarhk

#想要更多真实食评搜寻ig黄怪兽觅食