2019-02-01 8 浏览
今日忙左成日,到左夜晚决定同朋友去试下间新开既酒吧relax下🥃室内既环境气氛偏静,好啱朋友之间一边倾计💭一边饮酒🍸钟意睇波既星期六、日可以约埋班friend一齐睇波⚽️除左睇波之外⚽️酒吧仲有好多不同种类既游戏🎮有Beer Pong🍻Air Hockey🏑 飞标🎯最特别系有一张系其他酒吧冇见过既游戏桌🎲啱晒一大班friend玩😆黎到一坐低已经有d薯片、开心果送酒🍺Menu都有d小食可以拣🍤🥔酒既种类都颇多☺️🍤炸虾球虾球刚刚炸好,食落热辣辣,外皮松脆🥰虾球同沙律酱系perfect match😋🐥炸鸡翼鸡翼有几款味道可以拣☺️不过我地都系叫左原味。我地叫左四杯酒🍸两杯系Bailey’s 同埋Godiva🥃另外两杯系cocktail🍹🍬Sweet 16Sweet 16 既味道好甜🍭泡沫上放左绵花糖,好有梦幻感觉🌈🍫🍪Oreo LandOreo Land味道偏甜,oreo既味道都好重😚唔系太好酒精既可以一试🤤

室内既环境气氛偏静,好啱朋友之间一边倾计💭一边饮酒🍸

钟意睇波既星期六、日可以约埋班friend一齐睇波⚽️

🍤炸虾球

🐥炸鸡
鸡翼有几款味道可以拣☺️不过我地都系叫左原味。

🍬Sweet 16

🍫🍪Oreo Land