2024-01-31
🥩C餐可以任食美国SRF牛肩肉眼芯\美国Prime Grade牛肩胛\日本鹿儿岛美豚梅肉\精选牛板腱\羊肉卷同埋超过30款火锅配料。推介美国SRF牛肩肉眼芯,肉质嫩滑多汁💁🏻♀️汤底拣左海胆白面豉汤底同椰子鸡汤底,海胆𠮶个就浓味啲,海胆味嘅汤底几特别,值得一试。椰子鸡汤系原只椰青倒入去,好清甜自助火锅配料区有弹牙鲍鱼仔,仲有好得意嘅腐皮袋同各种丸类蔬菜,另外仲可以扫code落单推介台式鲜虾滑同黑松露墨鱼滑,系高质嘅火锅配料小食方面我就嗌左甜不辣,即系台式鱼蛋,口感好Q弹,食到停唔到口饮品方面,有自家制冷泡茶、啤酒同各款罐装饮品🌟Like & share佢哋嘅社交平台Page仲送日式矶煮鲍鱼伴三文鱼籽,慢火炆嘅鲍鱼鲜嫩多汁弹牙仲有窝夫配云喱拿雪糕做甜品,好满足☺️餐厅比一般嘅火锅店坐得舒服,装修都几靓几别致🥢SET C90分钟 成人$318/ 小童或长者$238120分钟 成人$358/小童或长者$278
自助 火锅配料区有弹牙鲍鱼仔,仲有好得意嘅腐皮袋同各种丸类蔬菜,另外仲可以扫code落单 推介台式鲜虾滑同黑松露墨鱼滑,系高质嘅 火锅配料 小食方面我就嗌左甜不辣,即系台式鱼蛋,口感好Q弹,食到停唔到口
饮品方面,有自家制冷泡茶、啤酒同各款罐装饮品
仲有窝夫配云喱拿雪糕做 甜品,好满足☺️
餐厅比一般嘅 火锅店坐得舒服,装修都几靓几别致
🥢SET C
90分钟 成人$318/ 小童或长者$238