餐厅: JOM
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
前几日lunch同一大班同事去左食呢间新开既新加坡茶! 原来以为铺头有啲细,点知仲有楼上! 都几多位,厕所都几干净~下面为大家介绍下我地叫左啲咩野食先🙈[咖椰吐司]烤好既面包好松脆! 入面夹住既牛油同咖椰比例啱啱好! 对于钟意牛油味既我~ 如果可以再多啲牛油就好😌 [新加坡喇沙面]同枱4个朋友都叫左呢碗喇沙面! 点知其中一碗漏咗只蛋,职员都好快补番俾我地!饮落汤有少少辣,但愈食愈停唔到! 面同虾都超多! 抵食![炸鸡椰浆饭]大大只炸鸡髀🍗一上枱已经好吸精🤩仲要炸到金黄色好靓 入面啲肉唔老好味配上椰浆饭一流! 细食既同事都食晒成碟😝😝[咸蛋黄莲藕片]呢碟小食好出色! 咸蛋味好香,仲包住晒整块莲藕片! 加埋啲小辣椒! 好香口食唔停😍[海南鸡饭]惊喜x2! 上菜先知系已经去左骨!啱晒我呢啲懒人! 而且件件鸡既好大份! 仲有油饭tim! [咖椰油条]呢款有啲少失望,望落好似未炸好禁,颜色比起网上图浅好多,食落入面好似有堆粉未熟晒禁🥺呢个有啲失手[拉茶]冻热拉茶面叫左! 冻既味道正正常常可以拣少甜但热既就固定甜度,朋友反映番热既拉茶系甜啲既🥲但都好饮唔错
下面为大家介绍下我地叫左啲咩野食先🙈

[咖椰吐司]

新加坡喇沙

[新加坡喇沙面]
饮落汤有少少辣,但愈食愈停唔到! 面同虾都超多! 抵食!
炸鸡椰浆饭

炸鸡椰浆饭]