2021-01-16
🇭🇰好好便当·呢间系我地搭车既时候经过见到新开 好似几legit就买左外卖翻屋企食😙大家请无视后面因为wfh好乱既书台🤣🤣·卤鸡腿香菇卤肉便当$58佢超级良心 份量超多 而且摆盘好靓 食外卖都食得开心D😌佢个萝卜超级入味 卤蛋都唔错 不过佢个卤肉就真系比较肥 大半都系肥肉 一定要咬走🙊😂佢个鸡腿都唔错既 好大只 而且唔会柴晒 不过肉质就一般🤭·台式小吃拼盘$68呢个拼盘选择超多 而且每款都有4-5旧 超丰富🥳不过佢调味得面头少少七味粉 如果可以系椒盐一定仲夹😈虽然外卖攞到翻屋企淋左少少 但系都仲ok既 唔会话变左一pat野😂😂佢个香肠超大条 而且肥瘦比例好好 蒜蓉味都好出 唔错🤤花枝丸同墨鱼卷都ok既 唔会太粉 仲有少少口感😙不过个杏鲍菇炸皮就有D太厚 而且盐酥鸡有少少鞋 呢两样麻麻地🤣🤣 ·📍鲗鱼涌英皇道937号地舖
卤鸡腿香菇卤肉便当$58
台式小吃拼盘$68