2019-07-18 218 浏览
麻辣小云呑(BB辣):对于唔得辣既我地BB辣都已经好辣但就得个辣字,冇咩麻,味道都几特别。云呑细细粒都几好既,廿蚊十粒,两蚊一粒,性价比都唔系好高。紫菜云呑:云呑同上,只系汤底唔同,但明显地呢个汤底劲重味精,只系多左几条紫菜,唔会再嗌鸡丝凉面:我地嗌左走辣,我谂如果食得辣呢啲都系嗌辣会好食啲?但可以辣又系另一种感觉唔同层次唯有讲下唔辣系咩感觉,其实整体上都几好,配料都几特别,唔系普遍会用既花生,系一啲炸过既豆,都几好食,而味道就好似唔系好够味,面底比较硬身,唔可以讲到成碗野系好味,um....系一般,又唔可以话系难食,不过都唔会食第二次呢间舖头系要自己买自己拎,同埋都唔系好环保,全部都系用即弃。
麻辣小云呑(BB辣):对于唔得辣既我地
BB辣都已经好辣

鸡丝凉面
紫菜云呑
2019-07-18
等候时间
10 分钟 (堂食)