餐厅: 膳心小館
资讯:

2020-06-16 516 浏览
屋企附近开左间小店,作为街坊嘅我当然一定要黎支持下啦。可能系第一日新开张嘅关系,好多野仲系比较新手,以致有点乱(可以理解嘅,但希望下次会更好)(1) 例如叫左个餐如中途想改餐饮就要重新入过机(2) 冇pepper冇salt冇配料提供(3) 问下个姐姐仔蛋卷货量好似唔知咁,问另一个Senior少少嘅,但态度就麻麻早餐餐牌价钱都好大众化,都几多野拣~落左单会俾个牌我地,厨房整好后会有人送过黎等餐时睇下有咩卖先~Wall上嘅文宣我同老公嘅早餐味道是不错的,但如果用环保一D嘅食具会更好。我谂会岩D年轻人或成年人黎,一家大小黎未必有位(因为地方唔算大)。
屋企附近开左间小店,作为街坊嘅我当然一定要黎支持下啦。

(1) 例如叫左个餐如中途想改餐饮就要重新入过机
(2) 冇pepper冇salt冇配料提供

早餐餐牌
价钱都好大众化,都几多野拣~

落左单会俾个牌我地,厨房整好后会有人送过黎

等餐时睇下有咩卖先~

Wall上嘅文宣

我同老公嘅早餐
味道是不错的,但如果用环保一D嘅食具会更好。

2020-06-03
$30 (早餐)