2020-10-14 1089 浏览
今日无啦啦去观塘,搞掂d嘢之后就睇吓有乜好食啦~ 见呢间铺头新开, 上去睇吓先~呢幢大厦有d难揾, 响另一幢大厦后面, 唔小心就会行过龙, 好彩有问看更伯伯, 指点迷津, 好顺利就去到.上到去, 都几"骨子",简简单单, playlist播住d好有意思嘅歌,又干净,唔嘈, 可以静静地食餐饭, d枱都隔得几开, 空间感非常好 . 佢其实唔会点打扰你, 你自己用电话落单, 冇人催你做任何嘢, 感觉真系好好, 可以慢慢食, 舒舒服服. 本来以为呢间铺个位唔响大街, 都惊佢冇乜人帮衬, 好彩香港人都好醒目, 识拣d好铺头嚟食, 坐吓坐吓都唔少人上嚟食饭. 其实呢d工厦铺几好, 夜晚静静地食餐饭,倾吓计都唔错。 呢间d嘢食仲要唔错,佢即叫即整,所以都要等耐少少, 不过系值得等嘅, 同埋可以倾吓计, 倾倾吓d嘢食就嚟. 我地叫咗起司鸡扒便当同炸排骨面。 佢既便当可以拣多饭or少饭, 唔驶加钱, 啱晒d饭桶. 佢个炸排骨好台式, 系d盐酥咁嘅味, 食d台湾嘢都几醒神~ i love taiwan!!! . cheese鸡扒都好好味, 我地梗系又清晒啦, d嘢食咁吸引, 我又食食吓先记得影相. 不过

. 不过冇所谓啦,好食就得

叫饭同面都好抵, 可以半价叫嘢饮, 正~ 我地本来想叫小食, 但系又想食甜品, 最后我地都系拣咗爱玉,食到好饱, 好经济实惠又好食~

下次食饭都系会拣d小店嚟试
爱玉冻