2022-08-24
原来弥敦道依个位开咗一间新嘅Cafe,佢系长方形都几深!而设计就用咗好有型嘅深蓝色同工业风😚佢系自己出去叫餐,再由店员送黎嘅!!黎之前做足功课啦,见到佢个all day breakfast 好多人推🤣🤣今晚一于试下佢!!wahh果然系signature!!!好丰富!!每一个配菜都好好食好高质!!尤其系个炒杂菇同炸南瓜薯饼😍😍炒杂菇系热辣辣,仲要有小小牛油味!!个南瓜薯饼喺外面好少食到,又唔会好热气,外脆内软!!我再叫咗𠮶个罗勒鸡胸长通粉!!OMG!!!罗勒酱一啲都唔孤寒,条条长通粉都劲多!!鸡胸就有4块!!系少有外面煎到好香脆,入面就好嫩!!仲叫咗个炸鸡软骨🤣🤣🤣🤣份量好多!!!不过有几粒系呃我😞😞得炸粉!但系佢仲有好多沙律菜同蛋黄酱伴碟,都抵食!!
仲叫咗个 炸鸡软骨🤣🤣🤣🤣