2023-01-28 326 浏览
寻日去左海洋公园玩,行程相当丰富,超级赶急,阿妹交带买d面包、三文治做早餐🥣行经观塘源成中心附近,见到一间新开嘅三文治店😍吸引眼球👀仲有好多人舖面带少少科幻嘅感觉☺️而且环境好阔落,可以外卖及堂食😍佢哋仲有啲生吐司同埋好多饮品选择Cold Sandwiches呢个三文治系用黑胡麻生吐司🍞口感较一般吐司松软湿润,奶油味浓👍就算走酱/唔加任何配料都好好食🤤我哋点咗日式拉面走面,大大块日式叉烧,同糖心蛋,入口超满足🤭🤭周日懒人铁板三文治🥪佢哋外卖包装都好特别😆银色包装,配合返店舖主题,仲有包装条写明款式,设计几好👍至于呢个懒人餐入面嘅材料系吉列和牛汉堡、帆立贝仲有生菜🥬吉列和牛入口香脆,我谂堂食口感会更加好😆黄金烟肉芝士铁板三文治🥪呢款入口较惹味,因为有满满嘅芝士及酱汁,仲有香口嘅烟肉🥓而且生菜都好新鲜,简单又经典🤤而且价钱又实惠👍性价比超高🤭Croffles呢个卖相极精致吸引,一件$34,买三件做紧$98,见佢咁岩有三款口味,即刻拿拿声要左三件😍分别系香芋口味、士多啤梨🍓同柠檬🍋三款入口味道都唔同🤤🤤🤤香芋香、士多啤梨甜、柠檬清新,款款都好好食🤤🤤📌 HAND3AG (源成中心) (观塘)观

舖面带少少科幻嘅感觉☺️而且环境好阔落,可以外卖及堂食😍
佢哋仲有啲生吐司
同埋好多饮品选择

Cold Sandwiches

周日懒人铁板三文治🥪

黄金烟肉芝士铁板三文治🥪

Croffles

📌 HAND3AG (源成中心) (观塘)
观塘开源道64号源成中心地舖

#新式三文治 #铁板三文治 #三文治推介 #观塘美食 #美食推介 #hand3ag #CP值高 #teamhappyfoodies #foodie #kuwntong #yummy #takeaway #sandwiches
2023-01-27
午餐