2023-03-09 268 浏览
黎到西环 朋友介绍话呢间一定要试 就去试试~环境都宽敞 店员每位都好年轻 仲好细心介绍必点食物🤗香辣鸡煲🐔有魔鬼辣、大、中、小辣、BB辣可选择~我地拣左小辣 麻同辣都控制得恰到好处👍🏼鸡件份量都岩岩好 配菜有芫荽葱洋葱🧅佢地既汁拍得住以前成日去果间有名传统鸡煲 仲有白饭可以任添~七味一口豆腐 金沙炸鱼皮小食拣左店员推介呢两款 的确系冇介绍错两款都好出色👍🏼首先一口豆腐系外脆内软 每一粒都热辣辣 好香口🤤炸鱼皮每一旧包裹住浓浓既咸蛋黄 钟意食咸蛋黄既朋友一定要试💯冇推介错!香菇贡丸 鱼腐 四式饺 🥟食完个鸡煲 店员会加水咁就可以继续打边炉 拣左唔同款式既配菜试试~ 食完小食同个鸡煲已经饱左七成 所以其实都唔使嗌太多配菜😆插曲🎵食食下两位店员每一枱都行过黎同我地猜枚~准备左好多shot酒同食客一齐玩 玩到食客输要饮先会去下一枱继续玩😂好有趣 🎲4号烤吧 (西环)西环卑路乍街116-122号联康新楼1楼A号舖

香辣鸡煲🐔

七味一口豆腐 金沙炸鱼皮

香菇贡丸 鱼腐 四式饺 🥟

插曲🎵

4号烤吧 (西环)
西环卑路乍街116-122号联康新楼1楼A号舖