2019-03-08 1975 浏览
同个fd一行两人去食,之前见呢个餐厅啲人话成日都book 唔到位,宜家想book就book 到,但假期就真系唔知,佢难book系因为地方细少,但个排应该系个啲X假期,搞到有人潮。我平日黎唔算多人,店员前日就打黎confirm 位,到八点半又confirm 我地多一次,虽然对话好有礼貌,但会唔会confrim得太多次,不过可能要预定食材,同可能地方细要预定啲位。个位置都比较远要上少少山,不过就好快,由裕民坊走上去大约5-8分钟左右。但当然系因为我平时有行开个头就易啲揾,由观塘地铁站行去就10-15mins,个个位唔系平时行观塘会行开的位。一入到去,店员首先安排座位,因为我地第一次黎,佢都劲用心去介绍比我地知啲位置、点样烧丶调味。食物款式就都算系可以,质素新鲜。饮品有一般的汽水,仲有店员话自家制豆浆飮,啤酒就要加钱了。呢个炉一开始烧系比较慢,食物都要耐少少先熟,所以要有少少耐性,又唔系同朋友倾计,食住佢包瓜子先一开始食你会觉得好好食,佢仲有啲辣粉丶盐丶孜然粉比你调味,不过之后有食落有啲太干同此终烧烤有啲油,我觉得前part 食多啲肉后part食多啲烧蔬菜,就会好少少。最后战迹两个人都食到一

食物款式就都算系可以,质素新鲜。

饮品有一般的汽水,仲有店员话自家制豆浆飮,啤酒就要加钱了。

最后战迹
两个人都食到一百条左右,平均每人五十左右。