2019-12-25 152 浏览
当大事中节就嚟到嘅时候,同朋友开始物色紧啲餐厅,边啲嘢食系好食嘅,可以到时都会开party!啱啱拍平时lunch贪食开嘅呢一间叫乜寿司其实都可以嗌外卖返屋企开party一卷有四至八件其实 share每样食啲就可以食晕晒咁多只味啦😂😂😂至少有12款卷物可以选择仲有唔同件装寿司平时lunchtime就会坐定定喺度食,今日买走先得,因为餐厅收七点,朋友仲未放工,咁唯有买上去佢公司同佢一齐食!乐园order之后就睇住店员佢哋系open kitchen到包卷卷!唔同嘅卷物有唔同嘅配料配搭!Philadelphia $72呢一款寿司卷一条有八件 大细啱啱好一件摆落口就最啱啦!佢用咗牛油果三文鱼等等嘅材料去制造而卷成 食落口相当清新可口,而且仲有啲蟹子粒粒卜卜脆!呢一条烧三文鱼卷物就正啦原来系限定卖晒就冇㗎啦!今晚朋友指定话要食呢一只😂😂😂同埋我真系几钟意系你个包装设计真系好有特色!!
至少有12款卷物可以选择仲有唔同件装寿司

唔同嘅卷物有唔同嘅配料配搭!
Philadelphia $72
呢一款寿司卷一条有八件 大细啱啱好一件摆落口就最啱啦!
呢一条烧三文鱼卷物就正啦原来系限定卖晒就冇㗎啦!
今晚朋友指定话要食呢一只😂😂😂
同埋我真系几钟意系你个包装设计真系好有特色!!

• Philadelphia