1K
2019-06-02 117 浏览
想食得开心又满足就最埋去食放题,而且有咁多种类嘅放题选择都唔知食乜好,最后大家一致去食日式放题嘢食比较多又啱大家口味,今次就去左旺角呢间日本料理食放题,餐牌上已有多款美食提供,大家都好自然先点番个刺身拼盘品尝一下,有齐晒我想嘅刺身,三文鱼、油甘鱼、带子、甜虾、象拔蚌,食唔够又可以再点保证食得满足,食完刺身再来有寿司同手卷呢D不可缺少美食,每款口味各有特色,寿司迷嘅我当然有至爱左口鱼边、鳗鱼同带子,再食番件火灼和牛简直完美,记得仲有一样必定要㸃来食佢就系人气卖点之一海胆寿司同手卷,入口香滑又鲜甜正,食左一轮刺身同寿司系时候食下其他特色美食,轮到有炸物同天妇罗,点都要点番几款品尝一下,炸物就有吉列炸蚝、榴梿球、同炸鲜奶入口香脆内软就唔驶讲,天妇罗有海虾、秋葵、日本蕃薯同南瓜,炸得松脆又香口,再来有一品料理烧汁一口牛,入口香滑又多汁有水准,再食番啖鲜味十足热辣辣鳗鱼炒饭特别滋味,美食一款一款接住来有芝士焗虎虾同汁烧牛肋骨食落味道够晒惹味,唔少得再食件烧菠萝入口香甜又多汁,食放题时间真系过得特别快,最后系自助区攞埋甜品同雪糕再慢慢品尝一番先至系一餐完美放题。
记得仲有一样必定要㸃来食佢就系人气卖点之一海胆寿司同手卷,入口香滑又鲜甜正,食左一轮刺身寿司系时候食下其他特色美食,
再食番啖鲜味十足热辣辣鳗鱼炒饭特别滋味,