2019-04-07 49 浏览
天气就来变得好热,想趁酷热天气警告之前都打翻个边炉!佐敦呢一度新开咗呢一间火锅菜馆,朋友立即带我嚟品尝一下!来到餐馆直入就有个新鲜鱼缸,好多海鲜新鲜选择!坐低冇耐个锅已经上到枱,个锅好有气势好靓!等紧火锅滚嘅时候,职员送上天麻鱼头炖汤,原来每日限量送出,早来早享受!饮到一啲味精都冇,而且好清甜!正!要咗一份二人海鲜餐,$268估唔到份量有咁多!有肥美嘅带子,斑片,鲩鱼骨腩,新鲜鱿鱼同埋大虾!食咗呢份其实都半饱!海鲜超级新鲜!好甜!海鲜二人餐加$108,就有啲一份牛肉羊肉拼盘!又系估唔到份量有咁多!每样几块啱晒两个人食!肉质新鲜!牛味浓郁!蔬菜拼盘亦都系跟餐𩠌嘅!真系超级抵!我哋口痕仲叫咗蒜蓉粉丝蒸蛏子同埋元贝食!起大超级肥美!粉丝好弹牙好有蒜味!蛏子元贝超级新鲜!好厚身!真系食过返寻味!我食果晚每只只系$48!!好正!呢度值得一来再来!

来到餐馆直入就有个新鲜鱼缸,好多海鲜新鲜选择!

坐低冇耐个锅已经上到枱,个锅好有气势好靓!

蔬菜拼盘亦都系跟餐𩠌嘅!真系超级抵!

呢度值得一来再来!