2020-04-05 1377 浏览
为庆祝我识睇Google map ,我决定今晚将减肥放埋一边,食餐饱佢😋😋。多谢肥仔比左个机会我有用得著Google map既时候😏😏 等我行餐懵,消耗脑力同脚骨力。你真系用心良苦今晚系肥仔带我食餐好既☺️☺️好开心呀💫💫因为我皮肤敏感既关系,我已经无食海鲜2年几,最近先停左药,医生话可以慢慢试下食海鲜,yeah!!! 我终于解禁,但如果真系痕既话,唔洗食药啫,但若然痕的话都有药膏可以包底。😙😙太耐无食海鲜既我举手🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️承认🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️我系有点滚动🥺🥺个火锅既玩法系粥底。我地叫左个蟹set,里面仲可以自选五款海鲜,我比肥仔全权发板😋😋 我就懒到唔想谂野😂😂等食算数🤣🤣佢拣咗鱿鱼,虾,鲍鱼,带子同埋蚝。海鲜新鲜质素唔错架😙😙好味👏🏻👏🏻除左海鲜我地仲叫左D边炉配料,其中芝士豆腐,韭菜饺,牛丸都几好味。同埋会有张纸讲解海鲜要煮几耐同埋有个计时器做一个温馨提示。我觉得系贴心既💫💫食到8899,店员拎左啲南瓜芋头芫荽葱叫我地放哂d粥既配料落去个粥底备用。准备稍后时间压轴登场👏🏻👏🏻 佢地最后会过黎帮你煮埋个粥,其实个粥唔会唔好食。佢完全索晒啲海鲜嘅鲜味同精华!我觉得发明粥底火锅嘅人好

食到8899,店员拎左啲南瓜芋头芫荽葱叫我地放哂d粥既配料落去个粥底备用。准备稍后时间压轴登场👏🏻👏🏻 佢地最后会过黎帮你煮埋个粥,其实个粥唔会唔好食。佢完全索晒啲海鲜嘅鲜味同精华!我觉得发明粥底火锅嘅人好聪明,由头鲜到落尾,做到首尾呼应嘅效果!你当我是浮夸吧!😌😌又或者我系第一次食粥底火锅系大乡里左少少。个人感受系:好满足!

碗粥我食左半碗浅尝算😂唔系唔好食,而系感到好痕,我唯有点到即止作结。将剩如嘅全部pass 比肥仔。🥳🥳我希望自己可以逐步征服海鲜。❣️❣️咁肥仔你就唔使再就住我出街食饭既选择。🌈🌈我期待有一日可以同你食到手臂咁粗咁长嘅大头虾,大过手板嘅生蚝,跳跳扎生猛到飞起嘅龙虾,啖啖肉嘅肉蟹等等☺️☺️

不知不觉由差不多7pm左右食到10pm几,真系快乐不知时日过😂😂 临到卖单,哗!打咗个突,两个人$500有找。我觉得咁嘅价钱食到质素好嘅海鲜,餐厅d卡位又阔落。d店员服务都ok啦 ~ 仲想点?!😎😎