2024-01-12 68 浏览
打边佬宜家真系好多样化, 有表演既或各式各样唔同既野食, 但我只系对食物质数比较有追求😂 最紧要的野好食咁就得! 朋友介绍我黎呢间巴打火锅店有多个唔同新材实料既火锅汤底, 超吸引!!😍1️⃣药膳花雕醉鸡锅想试呢种汤底好耐, 终于试到!汤㢔一令人感觉好养生而且冇咁热气, 而鸡既鲜味满满2️⃣鬼马炸油条 等个锅野食其间就紧系要叫的小食啦, 呢款唔错, 虾籽铺满系面层, 夹埋鱼肉炸油条多重口感3️⃣ 贵妃蚌, 大元贝同大圣子平时打边佬好少会食呢的, 因为怕唔新鲜, 但呢到海鲜鲜味十足, 仲好弹牙!4️⃣ 手切金钱展特登叫呢款因为未食过, 估唔到一试爱上! 咬落口感爽, 牛味满满5️⃣ 新心鲜爽脆黑柏叶 干净爽口, 一定要点埋酱汁食6️⃣ 新鲜牛骨髓 滑溜既牛骨髓, 同样建议点酱汁食, 味道level up!7️⃣ 美国雪花肥牛原来美国肥牛片都咁重牛味, 而肥瘦两者岩岩好!8️⃣ 桂花蚌同珊瑚蚌双拼珊瑚蚌同桂花蚌同样爽口, 而我觉得最好因为有得双拼, 一客两食9️⃣ 自家手打五宝丸 几种丸味各有特色, 而手打再加上食材新鲜关系, 味道一定冇得轮!1️⃣0️⃣ 浓汁牛骨丸有软骨既牛骨丸咁足料, 估唔到只系$481️⃣1️⃣ 蜂巢豆腐层层分明, 蜂

1️⃣药膳花雕醉鸡锅

2️⃣鬼马炸油条

3️⃣ 贵妃蚌, 大元贝同大圣子

4️⃣ 手切金钱展

5️⃣ 新心鲜爽脆黑柏叶
干净爽口, 一定要点埋酱汁食

6️⃣ 新鲜牛骨髓
滑溜既牛骨髓, 同样建议点酱汁食, 味道level up!

7️⃣ 美国雪花肥牛
原来美国肥牛片都咁重牛味, 而肥瘦两者岩岩好!

8️⃣ 桂花蚌同珊瑚蚌双拼

9️⃣ 自家手打五宝丸

1️⃣0️⃣ 浓汁牛骨丸
有软骨既牛骨丸咁足料, 估唔到只系$48

1️⃣1️⃣ 蜂巢豆腐
层层分明, 蜂巢吸入左好多汤底精华, 正!

1️⃣2️⃣ 包仔豆腐
打边佬一定要叫一叫豆腐balance下!

1️⃣3️⃣ 唐莴
食到最后再叫的新鲜既菜黎食, 清清肠胃

总结 : 餐厅店员效率快, 出餐时间都快, 而且唔赶客走冇限时间, 而食材新鲜, 性价比高👍🏽