🩵尖沙咀|新鲜食材|高质居酒屋🩵今次放工同同事食日本嘢,位于K11附近,好易揾,而餐厅布置系好有日本居酒屋嘅feel,好Chill ,而且全晚都有Happy Hour,啤酒 高球酒 烧酌 梅酒 都有买一送一 ,今次饮左柚子柠檬酒,甜甜地,超岩我地女仔倾偈小酌下🥰依家樽装酒精饮品仲有七折,超抵🥰💛池鱼 $298当日推荐新鲜刺身,见住师傅切出嚟嘅过程已经非常治愈,摆盘非常精致,食落去超级Fresh,而且鱼油甘香细腻,入口质感好爽有咬口,好食😋💙生蚝 $98超级大只,蚝身修长,食落层次丰富,蚝身爽滑弹牙,味道以海水味+咸味为主。🧡寿司八贯+小卷 $388三文鱼/深海池鱼/油甘鱼/赤身/左口群边/八爪鱼/鱿鱼/赤虾+自选小卷老板娘教我哋用旁边嘅姜点个豉油落个寿司度,份量更加容易控制,用咗呢个方法食落去嘅寿司更加好食😋而每一款寿司呢都超级新鲜,而佢本身嘅寿司饭已经做好咗调味,所以就咁食都非常出色😋🩶牛油果炸软壳蟹卷 $138呢个超级推荐,软壳蟹炸得超级松脆,加埋新鲜嘅牛油果,味道超级夹,一上就极速清哂😋
🩵尖沙咀|新鲜食材|高质居酒屋🩵

💛池鱼 $298