2019-06-15
今日番工前经过见到呢间面包🥯店几靓,好多款新鲜面包,我选了:薯头$24:面包非常松软,所谓(薯头)原来不是只有薯仔蓉,包内饀料非常丰富内有:粟米粒、火腿粒、薯仔,食落口又不会太咸味道刚刚好,包内有很多饀料不会同其它面包食2啖就无饀。蒜香烟肉软包$28:烟肉一大片,蒜蓉铺满包包上,远远都闻到蒜香味扑过来,一定要买来食,烟肉和蒜香夹得很好,甘香又美味,真是香味没法档。香软肉松包$28: 超多肉松舖系面,要好小心翼翼咁食,里面仲有芝士咸香味,好有口感! 章鱼大哥$28: 卖相超级kawaii,触须是用肠仔弄出来,面包都好松软,太可爱真系唔舍得食!香菇麻糬包$22: 真系成粒香菇形状,而里面是芝麻馅料,超香浓既芝麻味道,食落口QQ弹牙麻糬既口感!好味道!😋爆爆水果茶216(oz)$35,鲜柠Mojito(16oz)$30,爆爆水果茶有各款水果,好fresh好清甜,而鲜柠mojito 带有微酸不会太甜,加上天气很热,饮落口即刻觉得不太热清凉哂,加个包一齐食觉得很幸福。😊😊+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊
+++++++++++++++