2022-12-15
前几日同家姐行街🥰 佢提议食寿司😆 我哋就入咗立鮨试吓❤️ 环境以木系为主😍 好日式,又可以当自己去咗日本👍🏻 ️我哋嗌左两个午市套餐🥰 再加其他嘢食😍 午市套餐已经包左五件寿司🍣 汤同埋沙律🥗 午市期间限定海胆寿司盛盒($198)依个系期间限定❤️ 有海胆赤虾寿司🦐 海胆带子寿司、海胆鱿鱼寿司🦑 蟹肉海胆寿司🦀 同埋海胆火炙左口鱼边寿司🐟 海胆够晒鲜甜🥰 质地creamy❤️ 我最钟意佢配带子😋 带子超厚身👍🏻午市海之幸盛盒 ($158)同样都系有五件寿司🍣 有北海道带子寿司、珍宝甜虾寿司🦐 北海道活象拔蚌寿司、海胆寿司、牡丹虾寿司🦐 我最钟意牡丹虾🥰 超大只👍🏻 又够胶身😋追加迷你吞拿鱼腩饭($28)我哋仲追加左碗饭🥰 唔好睇佢好似好细碗咁😆 其实超多鱼肉❤️ 入边仲加咗葱同埋黄萝卜粒去增加口感😍 依个一定要追加👍🏻日本真鲷刺身🐟($53)真鲷好软熟🥰 又厚身❤️鳗鱼樱花虾玉子烧(2件)($48)个玉子烧配鳗鱼真系好好食😋 鳗鱼烧得够香脆🥰 配埋甜甜地嘅玉子烧😍 真系好夹👍🏻火炙左口鱼边寿司🍣(2件) ($25)大吞拿鱼腩寿司🐟(2件)($48)另外我仲嗌左两款寿司🍣 左口鱼油脂充足👍🏻 大
️
午市期间限定海胆寿司盛盒($198)
午市海之幸盛盒 ($158)
追加迷你吞拿鱼腩饭($28)
日本真鲷刺身🐟($53)
真鲷好软熟🥰 又厚身❤️
鳗鱼樱花虾玉子烧(2件)($48)
火炙左口鱼边寿司🍣(2件) ($25)
大吞拿鱼腩寿司🐟(2件)($48)
另外我仲嗌左两款寿司🍣 左口鱼油脂充足👍🏻 大吞拿鱼腩颜色粉嫩👍🏻 入口即溶❤