本身帮衬开另一间串烧店,觉得师傅烧得好味,最后一次去食物大变质,原来师傅走左。好彩g前有因为叫佢去街市买特别嘢食烧拎左电话,whatsapp佢原来去左呢间舖。新呢度环境更chill,有妹猪钟意嘅灯牌打卡位。whatsapp师傅订位时,佢话今日买左新鲜红龙,咁一定要试啦,两只开四边,试晒3只味,芝士,牛油同盐烧。芝士同牛油劲正,盐烧咸左啲。其他叫左3杯大啤两杯细啤,章鱼丸,蚬,鸡翼,鸡皮,软壳蟹,明太子,几串牛肉(因为出左街外食烟,唔知朋友叫左咩牛)同烧菠萝,烧菠萝外面有层糖衣入面劲甜劲多汁(醉醉地无影到😅🤣),我嘅no.1推介。龙虾我都唔知洗唔洗订,想食就打去问问啦。
同师傅whatsapp,佢话街市今日新鲜红龙 🤣
同师傅whatsapp,佢话街市今日新鲜红龙 🤣