2021-11-30 80 浏览
延续以为西环只系多cafe既大前提下,今次发现了一间高质既日式居酒屋小店!感觉好家庭既感觉,用心服务,而且老板仲会问客人意见,好重视质素!! 我地👭🏻叫左一份当日飞机货刺身、一份夕食套餐同豊御膳一人前,真心大推!!..🍣 当日飞机货刺身🔸池鱼皇🔸新觧活赤贝..☀️夕食 (有多款选择)🔸北海道刺身丼- 拖罗、油甘鱼、牡丹虾、帆立贝、海胆、三文鱼籽、三文鱼腩🔸前菜、沙律🔸味噌汤、甜品..🌸 豊 御膳 一人前🔸 三色刺身: 牡丹虾、油甘鱼、三文鱼楠🔸 黄金虾虎虾🔸 网烧美国安格斯牛肉眼🔸 迷你火灸鳗鱼饭🔸 味噌汤、甜品 (雪米糍)..首先讲下飞机货,何谓飞机货既刺身? 即系当日空运来既新鲜刺身!!!所以,每日都唔同,可以叫店员介绍返! 我地今次食既刺身真系超鲜!! 刺身完全系当造,好好味!! 而💫北海道刺身丼💫真系咩都有哂咁济,7款刺身,仲有少有的拖罗,真系性价比高!! 好大碗,好足料!! 帆立贝大大粒,好鲜甜! 牡丹虾好鲜甜..豊御膳一人前方面,三色刺身既三文鱼同油甘鱼都好新鲜!牡丹虾好鲜甜!黄金虾虎虾连埋芝士一齐烧,劲香!主角系安格斯牛🥩超!好!食!🤤我同闺蜜都大推!!!薄切既牛,肉味浓郁
🍣 当日飞机货刺身
🔸池鱼皇
🔸新觧活赤贝.
☀️夕食 (有多款选择)
🔸北海道刺身
- 拖罗、油甘鱼、牡丹虾、帆立贝、海胆、三文鱼籽、三文鱼腩
🔸前菜、沙律
🔸味噌汤、甜品.
🌸 豊 御膳 一人前
🔸 三色刺身: 牡丹虾、油甘鱼、三文鱼楠
🔸 黄金虾虎虾
🔸 网烧美国安格斯牛肉眼
🔸 迷你火灸鳗鱼饭
🔸 味噌汤、甜品 (雪米糍).
豊御膳一人前方面,三色刺身既三文鱼同油甘鱼都好新鲜!牡丹虾好鲜甜!黄金虾虎虾连埋芝士一齐烧,劲香!主角系安格斯牛🥩超!好!食!🤤我同闺蜜都大推!!!薄切既牛,肉味浓郁,极香,唔驶点酱都好食!而鳗鱼饭就唔错,鳗鱼烧得香脆同juicy.
真系完满了💯呢间离西营盘站好近,好方便!环境不大,但有温馨的家既感觉😌 加埋高质既食物,值得去
2021-11-23
  • 网烧美国安格斯牛肉眼