最近发现呢间新开荔枝角Meow Tea 手摇店,店铺装潢走白色简单日系风,仲有猫猫做唛头,好可爱又吸引,饮料选择都多,鲜奶茶系列、芒芒系列、纯茶系列、爆打香檬茶系列,讲到最吸引我既系低脂希腊乳酪系列同咖啡系列!价钱尚算合理!最抵赞系每一杯都有防漏纸Bear实左,唔怕漏👍🏻👍🏻👍🏻🥤火龙果乳酪 $38可以自行选择甜度,鲜红肉火龙果再加埋低脂希腊乳酪打成的沙冰,口感打得好滑,少甜令乳酪味道更突出又健康,好Fresh又透心凉💗🥥☕️Coconut Latte $38生梛Latte系最近好Hit既咖啡饮品,同样都系嗌左少甜,咖啡同椰奶比例适中,饮起来带清甜味,比美式多些饱满度很「顺喉」,好好饮,十分推介!😍

🥤火龙果乳酪 $38

🥥☕️Coconut Latte $38