好少好少写评,但依间餐厅值得多啲人知道☺️想试下大角嘴嘅小店,系OpenRice同社交平台就揾到依间餐厅。见到薯仔沙律系用好少嘅蛋黄酱,而系用无糖乳酪整,即刻成件事健康咗。味道好丰富,有好多红萝卜薯仔粒同青瓜,好好食又唔腻🤩今日跑完长课需要补充翻蛋白质,而个鸡肉卷好多protein。块鸡扒好厚,煎蛋又唔会好油,加埋生菜同蕃茄,成个卷好足料。最钟意佢冇酱同芝士,所有味道都系原汁原味🤩不过包装上,可能系外卖嘅缘故,翻到屋企食个阵,有啲鸡扒嘅汁系包装纸到漏出黎,有少少论尽🤣🤣不过可能系我搣张纸搣得唔好(?)但总括嚟讲性价比好高,足料得黎唔会过份调味,一定会再帮衬,希望依个时势下嘅小店能够keep住水准长做长有!感谢店主系whatsapp耐心地解答我问题☺️
好少好少写评,但依间餐厅值得多啲人知道☺️

但总括嚟讲性价比好高,足料得黎唔会过份调

感谢店主系whatsapp耐心地解答我问题☺️
外卖自取