2019-12-05
.🔻尚鲜火锅海鲜料理.穷人长期粮尾,岩岩出阻粮可以食餐好d,同男友收工去打海鲜边炉🤤🤤呢到张张枱都系卡位咁,坐得好松动,唔使同人迫,又唔使系咁移张椅比人行,食餐饭都食得唔安乐🤪呢到绝对冇呢d 问题,多人食仲有房坐,坐到成2-30个人都ok,超夸张,真系开P 都得🥳🥳.🔻双拼火锅汤底 ($157)我拣阻麻辣同埋野菌茶锅,初初食麻辣觉得冇乜野又唔系好辣,点知愈滚愈辣,d 麻辣味愈食愈出,对唔住,我开头仲笑你冇料到☹️野菌茶锅,唔好以为汤底d 菇一定唔好食瘦猛猛干争争,呢个锅入面好多菇,仲有几款菇,d 菇只只肥嘟嘟,好有水份,可以悭返叫个菜😂😂😂.🔻特尚手切牛 (中size: $180)打边炉点少得我最爱既牛牛🤤🤤中size 份量都唔算少,足够2个人食,牛牛唔肥唔瘦,望落已经好吸引,佢唔系切得好薄,所以唔会食完好似冇食过野咁,有少少咬口但又唔un, 牛牛味都几出,好味道😋😋.🔻四围饺尚盛 ($127)一份有4种唔同既饺,每款2只, ( 尚鲜蟹皇饺&松叶蟹皇饺&木耳鲜虾云吞&西洋菜香菇饺 )蟹皇饺食落有蟹膏味好香,鲜虾云吞好大粒好饱满劲足料,西洋菜饺阵味好劲好似香料咁,咬落d 菜系爽口唔系淋晒咁
🔻尚鲜火锅海鲜料理
🔻双拼火锅汤底 ($157)
🔻特尚手切牛 (中size: $180)
🔻四围饺尚盛 ($127)
一份有4种唔同既饺,每款2只, ( 尚鲜蟹皇饺&松叶蟹皇饺&木耳鲜虾云吞&西洋菜香菇饺 )蟹皇饺食落有蟹膏味好香,鲜虾云吞好大粒好饱满劲足料,西洋菜饺阵味好劲好似香料咁,咬落d 菜系爽口唔系淋晒咁,好有口感,呢到d 饺都系即日做,自己包,超新鲜。
🔻二人海鲜尚盛 ($239)
主角黎啦😍😍呢个有蛏子皇&海虾&大花甲&白鳝片&广岛蚝,每样2只,d 海鲜洗得好干净,掉落去涮就食得,唔使met 黎met 去d 污糟野,蛏子同花甲冇沙,涮完都仲好大只,又唔un,好鲜甜,有惊喜😍
🔻总结系所以用料都食得出好新鲜,好有心去做,服务都好好,会介绍你有边d 套餐抵食d呀,边款比较岩你地食呀咁,好贴心,有时出去比2百几蚊食垃圾,我宁愿比多少少食得开心又满足❤️
🔺🔺ps: 7:30前离座&9:30后入座有8折,22:30后入座有7折❗️❗️冲绳生啤仲有买2送1 ,未够秤唔卖比你嫁❗️