2009-06-05
去悼念六四之前, 因为顺路, 就慕名嚟试一下......小弟自己一丁友, 好快就有位!一坐低, 当然系要入乡随俗, 叫d有关牛奶食品试下先, 睇真d 个menu, 选择不太多….招牌餐-北海道茶餐转配炒蛋多士, 改饮3.6奶.一食个意粉,几得㖞,爽口弹牙,可能系啱啱整好一煲,无浸太耐影响个质感,恰到好处, 至于个汤真系又甜又浓又无乜味精, 因为我食左味精会好口喝...~ 结果我食哂意粉饮埋D汤... 满足! 我相信镇店之宝少不得炒蛋配牛油多士...... 一食个多士, 果然好掂!厚厚嘅面包,烘过之后脆皮又够㶶~ good~! 个蛋都唔错,好滑咁, 相信系加入份量恰到好处嘅鲜奶去炒, 好味!个火腿同叉烧都无乜失望!!饮品就一般啦, 同一般茶餐厅差不多.系食完嘢食之后,光至上餐饮就非常好la~热饮唔会冻晒~好满意, 加上有好多唔同类型既杂志,而家呢度可以成为Tea time 基地了!!!!
系食完嘢食之后,光至上餐饮就非常好la~热饮唔会冻晒~