2021-11-14
有时想偷懒唔煮𩠌,屋企都会买定啲即食𩠌包,一加热就食得好方便👍绝对系懒人之选😆最近试咗几款 #醉爱麻辣 即食𩠌包,全部都系我最钟意食嘅麻辣味😆😆而且款式劲多,加上全部真空包装,容易储存,食嘅时候只需要连包装袋放入滚水,滚3分钟左右够热就食得,真系劲方便!❣️麻辣蒜香捞鸭舌👉🏻我劲钟意呢款连埋喉咙啶嘅鸭舌㗎!香港比较少见,同埋好钟意佢个辣度啱啱好,够辣得嚟唔会太夸张,而且鸭舌保持到好Q弹口感!值得推介🙌🏻❣️麻辣蒜香捞牛腱👉🏻 牛腱炆到好淋好入味👍加上好多蒜蓉酱,吃起来香麻软糯,送饭真系一流!❣️麻辣XO捞鲜鲍片👉🏻估唔到食麻辣都可以食到咁奢华,送礼自用都大方得体啊!鲍片口感弹性十足,咀嚼间麻香飘飘,好滋味啊!❣️泰式无骨凤爪👉🏻味道够晒泰式够晒正宗👍无骨凤爪食得够方便,加上凤爪腌制多时,食起嚟辣度十足,够晒过瘾!