2023-07-22 103 浏览
同家人留家睇造星决赛😆要食饭又唔想煮,叫外卖食来食去都系果啲冇乜新意,上网睇到原来catering都可以有6人餐,以前叫catering通常都系20几人以上先叫,6人餐又几啱食,叫黎试下虽然外卖,但卖相好吸引,温度都keep得好好,食物种类好丰富🥰🥗手撕鸡沙律配加多加多酱牛油生菜好新鲜,鸡肉好嫩,小朋友好钟意食🦀东瀛咖哩蟹肉酥皮盒 (6件)咖哩蟹肉好香咖哩味,酥皮盒仲系好脆🐟烟三文鱼牛油果炸黄金馒头 (6件)烟三文鱼同牛油果配搭几新鲜,味道又夹㖞,馒头炸到外脆内软又唔油,几好食🐙冬阴公海鲜炒意粉 唔系好食得辣嘅我觉得有啲辣,但好惹味,海鲜份量几多,虾好弹牙,屋企人觉得好好食🍗香甜柚子蜜烧猪仔骨 酸甜开胃嘅柚子味同啖啖肉猪仔骨,肉质有咬口,好入味🦪喇沙蓝青口配蒜蓉包 喇沙又系少辣,青口肉质新鲜饱满,用蒜蓉包点汁好好食🍫朱古力布朗尼脆燕麦杯 (6杯)一粒粒嘅brownies 用杯仔装住,好方便,朱古力味好浓,好食一开枱惊食物份量太少,但未食完已经话饱🫣食物质素唔错,份量又多,下次再有party 可以再帮衬

🥗手撕鸡沙律配加多加多酱
牛油生菜好新鲜,鸡肉好嫩,小朋友好钟意食

🦀东瀛咖哩蟹肉酥皮盒 (6件)
咖哩蟹肉好香咖哩味,酥皮盒仲系好脆

🐟烟三文鱼牛油果炸黄金馒头 (6件)

🐙冬阴公海鲜炒意粉

🍗香甜柚子蜜烧猪仔骨
酸甜开胃嘅柚子味同啖啖肉猪仔骨,肉质有咬口,好入味

🦪喇沙蓝青口配蒜蓉包
喇沙又系少辣,青口肉质新鲜饱满,用蒜蓉包点汁好好食

🍫朱古力布朗尼脆燕麦杯 (6杯)