2022-07-17
星期日外面天气好热,梗系喺屋企休息吓,又唔想煮嘢食,再叫外卖,今次叫咗 o'taste既外卖本身平日佢会有二人餐或者三人餐,但系今日星期日就冇做依两个餐😣所以散叫左烤牛肉便当,辣炒猪肉紫菜饭卷便当配辣炒年糕,韩国煎蛋卷,中size 生腌鱿鱼,中size辣炒鱼糕1.先讲烤牛肉便当份量足够,牛肉有少少偏甜,仲有佢嘅配菜都好好食2.辣炒猪肉紫菜饭卷便当配辣炒年糕,唔会冇乜味,年糕味道适中,份量都好足够🤣3. 中size 生腌鱿鱼份量好足够!我地三个人一定食唔晒都要分下餐食🤣🤣4.中size辣炒鱼糕就比较少咗啲啲,不过味道都好浓郁☺️5.韩国煎蛋卷就比较清少少,平时食开𠮶啲蛋卷都系比较重味,今次就乜嘢都冇,都几好👍🏻所以总括而言几样嘢食都好好食,系味道比较浓,蛋卷就清返少少👍🏻味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️服务: ⭐️⭐️⭐️⭐️价钱: ⭐️⭐️⭐️⭐️🦽👍🏻: 🚫🚗: 🚫
所以散叫左烤牛肉便当,辣炒猪肉紫菜饭
4.中size辣炒鱼糕就比较少咗啲啲,不过味道都好浓郁☺️
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️